Hr. Regnorms lortedag…

Det lyder næsten som titlen på en børnebog. Men det er titlen på en dag, der skulle fordøjes lidt før hr. Regnorm* (alias min mand) kunne grine lige så meget af den som mig.

Vi skruer tiden 10år tilbage. Min søn er 16 måneder gammel og jeg skal for aller første gang overlade ham en HEL nat alene med sin far. Jeg skal på 1 1/2 dags kursus med overnatning. Det var meget grænseoverskridende selv om jeg selvfølgelig vidste at de hyggede sig helt vildt. Det var jo også første gang jeg var alene så længe i 16 måneder! Så der vi jo også den der følelse af YES Frihed! Det var rigtig fint sted, fedt kursus og lækker lækker mad. 

På vejen hjem i toget ringer min mand, meget bedende. ” hvornår kommer du hjem?” Nååå, hvor er han sød, når jeg lige at tænke, før han begynder at fortælle om deres dag…..

Hvad tror du han fortæller?

En ting er sikkert! Du gætter det aldrig, men det er sjovt…

FORTSÆTTELSE FØLGER….

*Hr. Regnorm er mit lidt humoristiske øgenavn til min mand. Til tider kan han ha’ rigtig svært ved at sige nej til ungerne og ind i mellem, er det nærmest good cop bad cop i vores roller som forældre. Deraf navnet regnorm, da en regnorm ikke har nogen rygrad. 😉 Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *